İZMİR / ÇİĞLİ - Cahide Ahmet Dalyanoğlu Ortaokulu

Nis

Zorbaligi kafandan at proje kapsamında 7.sinif öğrencileri ile akran zorbaligi ve sınırlar ilgili çalışmalar yapıldı.

Mrt

İzmir İnternet Haftası, 2024 yılında "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" teması ile gerçekleştirilecektir.

Başvurular https://izmirinternethaftasi.org/  adresinden 2 Nisan 2024 gününe kadar yapılmaktadır.

Mrt

Rehberlik dersi kapsamında "Üst Öğrenim Kurumlarının Tanıtılması" kazanımı çerçevesinde, LGS sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizin hedeflerini netleştirmelerine yardımcı olmak ve motivasyonlarini artirmak amaciyla  08.03.2024 tarihinde okul rehber öğretmenimiz Derya ÖTLEŞ refakatinde Karşıyaka Mustafa Kaya SporLisesi tanıtım gezisi gerçekleşmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle  çok amaçlı salondaki programının gerçekleşmesinde emeği geçen Işıl hocaya, Ayşegül hocaya, Seçil hocaya, Hüseyin hocaya ve Oktay hocaya teşekkür ederiz. Ayrıca güzel panomuzu hazırlayan Figen hocaya ve velisine; bunları biliyor musun köşesini hazırlayan İngilizce zümresine; derslerinde istiklal marşımızın kabulü ile ilgili video izletip farkındalığı arttıran sosyal bilgiler zümremize teşekkür ederiz.

Ock

Robokod İzmir Bilişim ve Kodlama projesi kapsamında okulumuza verilen 8 adet Bilgisayar

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.